• UDRUŽENJA-ZDRAVSTVENIH-RADNIKA-SARADNIKA-TIM-KME-1
  • UDRUŽENJA-ZDRAVSTVENIH-RADNIKA-SARADNIKA-TIM-KME-4
  • UDRUŽENJA-ZDRAVSTVENIH-RADNIKA-SARADNIKA-TIM-KME-5

III. SIMPOZIJ PRIMALJA S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM „Sigurnost majke i novorođenčeta u sustavu perinatalne skrbi“

III. SIMPOZIJ PRIMALJA S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM „Sigurnost majke i novorođenčeta u sustavu perinatalne skrbi“

Poštovane/poštovani pozivamo Vas na 3. simpozij primalja naslova „Sigurnost majke i novorođenčeta u sustavu perinatalne skrbi“ u organizaciji Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru i Klinike za ginekologiju i porodništvo Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Sukladno s temom ovoga simpozija pripremili smo kvalitetne radionice u kojima ćete moći usvojiti vještine i znanja koja će vam biti korisna u Vašem daljnjem radu. Cilj simpozija je ukazati na odgovornost svih sudionika u sustavu perinatalne skrbi u osiguravanju sigurne okoline i pružanja sigurne perinatalne skrbi.

Simpozij će se održati 8. i 9. lipnja 2017.godine u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača i u prostorijama Fakulteta zdravstvenih studija sveučilišta u Mostaru.

Ukoliko ste zainteresirani za aktivno sudjelovanje pozivamo Vas da prijavite svoje radove. Sažetci se primaju do 8. svibnja 2017 godine.

http://www.primalje-babice.ba/index.php/vijesti/item/457-iii-simpozij-primalja-s-medunarodnim-sudjelovanjem-sigurnost-majke-i-novorodenceta-u-sustavu-perinatalne-skrbi