• UDRUŽENJA-ZDRAVSTVENIH-RADNIKA-SARADNIKA-TIM-KME-1
  • UDRUŽENJA-ZDRAVSTVENIH-RADNIKA-SARADNIKA-TIM-KME-4
  • UDRUŽENJA-ZDRAVSTVENIH-RADNIKA-SARADNIKA-TIM-KME-5
-->

Uputstvo

Na strani ONLINE TESTOVI  u padajućem meniju, dobićete sve potrebne informacije o akreditovanim online testovima preko   UZRS ,,TIM KME“ (kome su namenjeni, kada su i dokle akreditovani , koliko bodova nose, kolika je cena kotizacije).

1. IZVRŠITE UPLATU KOTIZACIJE  ZA POLAGANJE TESTA
Podatke za uplatu možete preuzmite sa uplatnice koja se nalazi na dnu ove stranice. 
Da biste pristupili svim sadržajima u željenoj edukaciji, potrebno je da  uplatite kotizaciju u iznosu koji je naveden kod svake edukacije, u njenom opisu. Primer popunjene priznanice nalazi se u prilogu ove stranice.  (Ukoliko rešavate više od jednog testa, celokupan iznos kotizacije možete izvršiti na jednoj   uplatnici .

2. REGISTRUJTE SE

Registrujte se na stranici REGISTRACIJA i čekirajte željeni test/testove. Upišite datum uplate kotizacije. Potrebno je da navedete svoju email adresu, nakon čega će vam nakon na nju, nakon evidencije vaše uplate kotizacije na našem bankovnom izvodu, biti poslata poruka koja sadrži korisničko ime i lozinku Evidentiranje Vaše uplate kotizacije  može trajati i do 24 sata – preporuka je uplatu izvršiti do 14 hPotom se sa svojim korisničkim imenom i šifrom prijavite na POČETNU starnicu sajta. Vreme omogućeno za rešavanje testa je 7 dana od dobijanja pristupnih parametara.

Potrebno je da se registrujete svaki put kada izvršite uplatu kotizacije i označite željene testove, jer na izvodima iz banke u većini slučajeva piše samo: transakcija po nalogu građana, a i program je podešen tako da se samo čekiranjem testova isti mogu i otključati!

3. PROČITAJTE EDUKATIVNI MATERIJAL

4. REŠITE TEST KOJI STE IZABRALI

Svaki test sastoji se od odredjenog broja pitanja. Pažljivo pročitajte svako pitanje, izaberite jedan ponuđeni odgovor i pritisnite taster. Za uspešno položen test potrebno je odgovoriti tačno na 60% pitanja. U trenutku kada rešite test i kliknete na opciju „FINIS QUIZ“, na vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije, stići će e-mail sa informacijom o rezultatima testa.

Testu koji ste položili ne možete naknadno pristupiti! Sistem Vas prepoznaje, tako da nije moguće da ponovno uradite isti test. Rezultate testa možete videti odmah, a isti se šalju automatski na Vašu e-mail adresu.

5. SERTIFIKAT O POLOŽENOM TESTU – PROVERITE SVOJ E-MAIL !

Sertifikat će Vam biti poslat putem mejla koji ste uneli prilikom registracije u periodu od 48-72h nakon polaganja testa.  Molimo Vas proverite i spam foldere, za slučaj da Vam poruka zaluta u taj deo. Sertifikat neće biti izdat ukoliko ne budemo registrovali Vašu uplatu kotizacije.

6. ZAŠTITA PODATAKA

 Naš sistem prepoznaje sve parametre, sem lozinke/password-a koji ste stavili. Vaše informacije se koriste samo za naš WEB portal i neće se davati trećim licima !

 

Ukoliko imate tehničkih problema prilikom registracije ili prijave na sistem, molimo vas da nas kontaktirate putem email adrese tim.kme.beograd@gmail.com

Napomena:

Portal medicinskaedukacija-timkme.com je u obavezi da u najvećoj mogućoj meri zaštiti privatnost svojih korisnika na taj način što privatne prikupljene podatke neće na bilo koji način deliti trećim licima osim u slučaju individualne saglasnosti korisnika.

Podsećamo Vas da je u toku jednog dana prema novom Pravilniku o sprovođenju Kontinuirane medicinske edukacije, dozvoljeno pohađati dva programa online KME ( dva elektronska testa po danu)! 

Želimo Vam uspešan rad ! Nadajući se našoj daljoj uspešnoj saradnji, srdačno Vas pozdravlja Udruženje zdravstvenih radnika i saradnika ,,TIM KME“.

  • Vlasnik autorskih prava UZRS ,,TIM KME“
  • Kopiranje i prenos sadržaja samo uz pismenu dozvolu!

 

 

VAŽNO OBAVEŠTENjE – EVIDENTIRANjE BODOVA OSTVARENIH NA ONLINE TESTOVIMA KME

Prema novom Pravilniku Zdravstvenog saveta Srbije (Pravilnik o bližim uslovima za sprovođenje kontinuirane edukacije za zdravstvene radnike i zdravstvene saradnike *Službeni glasnik RS*, broj 23/16), organizator KME je u obavezi da izveštaje Komorama dostavi do 15-og u mesecu za prethodni mesec. Zato Vas molimo da budete strpljivi što se tiče unosa bodova na Vašim stranicama u Komorama, jer Pravilnik moramo poštovati. Hvala na razumevanju i poverenju. 

UZRS ,,TIM KME” štiti autorsko pravo publikovanih radova. Svi objavljeni tekstovi na sajtu www.medicinskaedukacija-timkme.com  su od datuma objave zaštićeni od kopiranja ili publikovanja. (ZAKON O AUTORSKOM I SRODNIM PRAVIMA („Sl. glasnik RS“, br. 104/2009, 99/2011, 119/2012 i 29/2016 – odluka US))

Upotreba dokumentacije u bilo koju drugu svrhu osim u svrhu polaganja testa će se smatrati zloupotrebom i kršenjem autorskih prava. Ukoliko dođe do neovlašćenog uzimanja tuđih radova, a na pritužbu autora, pokrenućemo sudski postupak protiv počinioca spornog dela.

Ukoliko pomenuti materijal neko zeli da koristi u bilo koje svrhe, potrebno je da  prethodno  dobije saglasnost autora.