• UDRUŽENJA-ZDRAVSTVENIH-RADNIKA-SARADNIKA-TIM-KME-1
  • UDRUŽENJA-ZDRAVSTVENIH-RADNIKA-SARADNIKA-TIM-KME-4
  • UDRUŽENJA-ZDRAVSTVENIH-RADNIKA-SARADNIKA-TIM-KME-5
-->

10 zanimljivih vrsta medicinskih sestara koje su možda i vaše kolegice

Kako kažu sto ljudi, sto ćudi, tako postoji puno vrsta i kolegica koje će te sresti na svom poslu, neke više a neke manje simpatične i drage.

Iako sve medicinske sestre – tehničari imaju za cilj skrb za pacijente, jedna medicinska sestra je uvijek drugačija od druge.

Donosimo listu od 10 kolegica medicinskih sestara koje uglavnom možete sresti ili radite s njima na poslu:

Mrgud Medicinska Sestra

Ove medicinske sestre su one koje ne znaju kako je to smijati se. Mada, one su također jako smiješne i zanimljive na svoj način upravo zbog njihovog nedostatak humora i ostalih medicinskih sestara koje ih se boje ili izbjegavaju.

Gricka Medicinska Sestra

Kako god je zvali, znate na koju mislimo, na onu kojoj se možete javiti uvijek kada osjetite glad. Ona uvijek nosi nešto za grickati, ili čokoladicu ili neku voćku, tako da znate da nećete ostati gladni jer Gricka će vam pomoći.

Srećka Medicinska Sestra

To je ona kolegica koja će i od groblja napraviti da živne. One su tu da uvijek ljude nasmiju i uvijek imaju spremnu šalu, spaćku ili neku smiješnu anegdotu, te će uvijek i lošu smjenu napraviti puno boljom.

Fitnes Medicinska Sestra

Uhvatiti će te ove kolegice kako uvijek vole pokazivati kako su dobro utegnule mišiće ili će to biti kolega koji voli pokazivati svoje bicepse pa čak i pločice na trbuhu. Uglavnom ne iznenađuje i ako redovito i na poslu nose svoje udobne sportske tenisice. Naravno, tema vježbanja, fitnesa ili zumbe redovito će biti na njihovom repertoaru razgovora.

Partijanerka Medicinska Sestra

To su one kolegice koje su uvijek spremne za zabavu i party. Kada se bliži nečiji rođendan, one će biti te koje će volontirati u organizaciji svega za malu zabavu na poslu ili još bolje izvan posla na nekom ludom i zabavnom mjestu.

Modna Medicinska Sestra

Ova kolegica uvijek izgleda jako dobro u svojoj uniformi i uvijek je skockana do najsitnijeg detalja. Mogli bi pomisliti da kupuje novu uniformu za svaku smjenu jer je sve na njoj baš super. I naravno, ona obožava i vašu pažnju, posebice kolega jačeg spola.

Drska Medicinska Sestra

Ova kolegica reći će bilo što pred bilo kime. I ne mora nužno biti drska, više kao bolno istinito to što ona govori. To je najčešće u isto vrijeme možda i šokirajuće ali i smiješno, ali je tako i gotovo.

Energična Medicinska Sestra

On a će uvijek uzeti smjenu, raditi prekovremene i nikada neće biti umorna. Ako je zapitate, neće prestati govoriti o tome kako uz hektolitre kave su preuzele toliko i toliko smjena od kolegice. Jednostavno su fantastične, zar ne!?

Nova Medicinska Sestra
Lako će te ih prepoznati sa očima poput sovinih, koje traže odgovore svuda, nerijetko znojeći se zbog anksioznosti. Pitati će svakoga puno pitanja na koja su vrlo vjerojatno dobili odgovor već nekoliko puta. Moramo zapamtiti da je strpljenje vrlina!

Stara Medicinska Sestra

Ova kolegica zna sve. Puna je iskustva, umijeća i stručnjakinja za većinu postupaka koji se rade na radnom mjestu. Znaju na sve odgovor i rado ga i podijele sa drugima. Nisu lijene, ali jednostavno imaju onaj manjak energije kako bi radili onako brzo kako mogu. To je najčešće zbog toga što rade na tom radnom mjestu već nekoliko desetljeća. I vjerojatno će relativno brzo u mirovinu.

 

 

http://informaciono.info